HALstad Centraal

Bioscoopketen Vue brengt deze zomer de bioscoop naar buiten met een speciale Bavaria Movietruck. Deze buitenbioscoop op wielen - de film wordt op de zijkant vertoond - staat de komende maanden in diverse steden om grote en kleinere films te laten zien. Zaterdag 14 september vindt de laatste buitenbios plaats op de Paardenmarkt in Alkmaar. Vertoond wordt 'Bon Bini Holland 2'.

Filmliefhebbers kijken met een koptelefoon op hun hoofd en kunnen bij de truck versnaperingen scoren. Er zijn slechts 50 stoeltickets te koop via vuecinemas.nl/movietruck. Kijken en luisteren kost 10 euro.

Rosalie Moorman, Head of Marketing van Vue, over de actie: "Vanuit Vue zijn we er altijd mee bezig om op innovatieve manieren te kijken naar de wens van de bezoeker. Deze waardevolle samenwerking met Bavaria is hier een goed voorbeeld van: deze pop-up bioscoop op wielen heeft nog niet eerder plaatsgevonden en is de ideale manier om in de zomer de bioscoop naar buiten te brengen".

De Bavaria x Vue Movietruck is inmiddels in Eindhoven geweest voor de film 'Low-Budget Stuntman'. Verder staan nog op de agenda Amersfoort (Thor: Ragnarok), Nijmegen (Black Panther), Hilversum (La La Land) en Hoogeveen (Green Book)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl