HALstad Centraal

Medio juli was Alkmaar Zuid aan de beurt, sinds deze week maandag gaan glasvezelvoorbereiders langs de deur in Alkmaar Centrum. Ze komen dan kijken waar centrumbewoners het beste op het nieuw aan te leggen glasvezelnetwerk aangesloten kunnen worden. De KPN-medewerkers kunnen zich legitimeren.

Glasvezelvoorbereider Cézanne: “Ik ga langs bij elke woning in de straat waar we op dat moment werken. Ik kijk daarbij naar de meest geschikte plek om in een later stadium het glasvezelaansluitpunt te installeren. Meestal is dit de meterkast. Dat is bijvoorbeeld ook afhankelijk van de aanwezigheid van een stopcontact. Daarnaast vraag ik de bewoners om toestemming voor de werkzaamheden in en rond de woning.”

De aansluiting op glasvezel is gratis. Via de postcodecheck op kpnnetwerk.nl is de voortgang te volgen. Via deze pagina kan men zich ook aanmelden voor updates.

Donderdag 8 augustus organiseert KPN NetwerkNL van 12:00 tot 20:00 uur een Glasvezeldag in Café con Libros van bibliotheek Alkmaar Centrum, waarop inwoners informatie kunnen vergaren, maar men kan eventueel ook op andere dagen terecht in het café terecht bij het glasvezelinformatiepunt.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl