HALstad Centraal

Het Alkmaarse EK Wielrennen komt rap dichterbij. Van donderdag 7 tot en met zondag 11 augustus is het zo ver. Hoogste tijd om alvast op professionele wijze het parcours te verkennen, want zoals vaak wordt gezegd: "Een goede voorbereiding is het halve werk". Alkmaar Sport organiseert woensdag 31 juli verkenningsritten op de vier parcoursen, geschikt voor ieders eigen tempo.

Om 18.00 uur wordt vanaf het wielerstadion rustig naar het start/finishgebied op de Kanaalkade gefietst. Vanaf daar rijden groepjes in hun eigen tempo aan een van vier ritten. Er is keuze uit de lokale EK-ronde van 13 kilometer, de 29 km lange route van de tijdrit, de grote lus van 54 km en de grote lus in combinatie met de lokale koers, bij elkaar goed voor zo'n 65 km.

Iedereen met een fiets kan aanhaken. De routes zijn onder andere te vinden op strava.com/routes en alkmaar-cycling.com. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van de gekozen afstand, het gewenste fietstempo en of je bereid bent om voorop anderen uit de wind te houden. Na afloop zijn de kleedkamers van het Sportpaleis open.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl