HALstad Centraal

Zaterdag werd de tiende editie van de JCI Alkmaar Challenge gereden. Deze bijzondere rally wordt door de Alkmaarse serviceclub georganiseerd om goede doelen in de regio te steunen. Dit jaar ging de opbrengst naar de Alkmaarse stichting Klas op Wielen, KNRM Egmond en Stichting Sailwise. Zij mochten totaal 20.000 euro in ontvangst nemen.

Ruim 70 mooie auto's stonden zaterdag aan de start van de 10e JCI Challenge. Na een heerlijk en zonnig ontbijt in bij Papa’s Beach House in Hoofddorp werden de equipes met veel spektakel uitgezwaaid voor de eerste etappe richting The Harbour Club in Amsterdam Oost. Na een lunch in mooie ambiance volgde de middagetappe en een uitdagende proef. In het AFAS Stadion afgesloten met een diner, een succesvolle goede doelen veiling in de Dusseldorp BMW lounge, de prijsuitreiking en een slotfeest.

Winnaar van de Challenge was Team Woldhuis, maar de echte winnaars zijn natuurlijk de stichtingen waar de 20 mille aan werd gedoneerd. Rick Kooij, voorzitter van de Challenge commissie, blikt tevreden terug. "JCI Alkmaar wil graag bijdragen aan lokale en maatschappelijk relevante goede doelen. Met behulp van dit evenement, meerdere sponsoren, alle deelnemers en de NSGK hebben we dit schitterende resultaat voor deze goede doelen gerealiseerd."

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl