HALstad Centraal

Voetballers opgelet: Alcmaria Victrix werkt nu ook samen met het online platform Inviplay. Zo wordt dinsdag 25 juni al het eerste voetbalavondje georganiseerd. Gewoon lekker met elkaar een pot voetballen zonder gedoe of verbintenissen. Er wordt zeven tegen zeven gespeeld op een half kunstgras veld bij Alcmaria.

De samenwerking tussen Alcmaria Victrix en Inviplay is voor beide een logische stap. Voor Alcmaria is het een mooie extra manier om in contact te staan met voetballers, binnen en buiten de vereniging. Dick Bakker: "We zien boven een bepaalde leeftijd dat leden niet altijd zin meer hebben in de competitie en alles wat daarbij hoort. Terwijl ze wel van het spelletje houden en dat willen blijven doen, maar dan op hun eigen tijd, wanneer het hun uitkomt. Inviplay is het perfecte platform om in die behoefte te voorzien."

Op Inviplay.nl is te zien waar mensen een training of wedstrijdje voetbal organiseren en kun je ze zelf opzetten. Alcmaria Victrix stelt een half veld beschikbaar voor maar 10 euro. Wie zich voor de site aanmeldt kan notificaties ontvangen als er iets interessants wordt gehouden. De voetbalavond op 25 juni duurt van 20:00 tot 22:00 uur. Meer informatie is -hier te vinden-.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl