HALstad Centraal

Woensdag 26 juni presenteren de leerlingen Muziek & Dans van De Oever hun kunsten in het Oudorper wijkcentrum. De kinderen spelen hun voorstelling "Seizoenen" en iedereen is welkom om erbij te zijn. Het optreden duurt van 16:00 tot uiterlijk 17:00 uur en toegang is gratis.

Een aantal keer per jaar is het groot feest in het Oudorper wijkcentrum De Oever, wanneer de kinderdisco wordt gehouden. Bij de editie op zaterdag 29 juni is het thema 'Piraten'. De disco is bedoeld voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar oud en vindt plaats tussen 19:00 en 20:30 uur. Toegang kost 1 euro per kind.

Zaterdag 6 juli speelt Theatergroep 072 het toneelstuk 'Drukwerk' in De Oever. Deze één uur durende voorstelling gaat over Laurens Janszoon Coster en familiedrukwerk. Kaartjes kosten 10 euro per stuk en zijn te koop via theatergroep072.nl en aan de kassa. Aanvang is om 20:15 uur.

Ook op 6 juli is er een workshop Burlesque dansen. Cerise Noire leert je binnen anderhalf uur de basis van Burlesque. Het gaat hier niet om de ene betekenis, de klucht, maar de andere:  het sexy showgirl dansen als in een Amerikaanse nachtclub. Deelname kost 17 euro inclusief welkomstdrankje en certificaat van deelname. Danservaring is niet nodig. Aanmelden en meer info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl