HALstad Centraal

Meidengroep SisterĀ Sledge bestormde in de jaren 70 wereldwijd deĀ hitlijstenĀ metĀ grote hitsĀ als We Are Family, Lost In Music en He's theĀ GreatestĀ Dancer. Vrijdag 21 juni komen twee zussen van het iconische kwartet naar Podium Victorie voor eenĀ indrukwekkende liveshow.

Zussen Debbie, Joni, Kim and Kathy komen uit een muzikale familie. Als dochters van actrice Florez Sledge, Broadway tapdancer Edwin Sledge en kleindochters van gerespecteerd operazangeres Viola Beatrix Williams was er aan creativiteit en inspiratie geen gebrek. Het zangtalent van het viertal bleef niet onopgemerkt en al snel volgden optredens op diverse podia.

Aanvankelijk luisterde het kwartet naar de naam Mrs. Williams Granddaughters, tot ze op een avond per ongeluk werden aangekondigd als ā€˜The Sisters Sledgeā€™. Dat bekte lekker en Sister Sledge was een feit. Tussen de optredens door voltooiden ze hun universitaire studies. Met het album ā€˜We Are Familyā€™ eind jaren 70 veroverde Sister Sledge de wereld.

Debbie en Kim hebben een uitstekende live reputatie en ze worden vergezeld door topmuzikanten. Aan deze show zit een Alkmaars randje: Debbie heeft enige tijd in Nederland gewoond en deze show is extra speciaal voor haar omdat zij naaste familie in Alkmaar heeft wonen.

Het concert begint om 20:00 uur en tickets kosten 47,60. Bestellen kan viaĀ  podiumvictorie.nl. (foto: Camilla Camaglia)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? BelĀ 072 844 98 48Ā of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl