HALstad Centraal

De Alkmaarse Ondernemersborrel op vrijdag 28 juni in Theater De Vest staat in het teken van het EK Wielrennen, dat van 7 tot en met 11 augustus in Alkmaar verreden wordt.  Tijdens de inspirerende avond komen diverse gastsprekers aan het woord: oud-wielrenner Karsten Kroon en Hermannus Stegeman, onder andere adviseur bij grote wielerevenementen in Utrecht.

Ex-profrenner Karsten Kroen (38) vertelt over zijn sportbeleving en wijze van prestaties leveren. Hij is nu onder andere commentator bij Eurosport. De link tussen ondernemen en wielrennen wordt gelegd door Hermannus Stegeman. Hij is manager Publiek bij gemeente Utrechtse Heuvelrug, zelfstandig consultant op het vlak van gastvrijheid en sinds 2014 bestuursadviseur van het Business Peleton Utrecht, een stichting met als doel om het bedrijfsleven rondom de grote wielerevenementen in Utrecht economisch te activeren. Heremannus vertelt over zijn ervaringen met grote wielerevenementen in Utrecht, de Giro d’Italia in 2010, de Tour de France in 2015 en de aanstaande Vuelta in 2020. EK organisator Holland Evenementen verzorgt een bijdrage over de sponsormogelijkheden rondom het kampioenschap.

De avond wordt geopend door sport- en ook economiewethouder Pieter Dijkman. Na de inspirerende sessies is er een zomers buffet en gelegenheid tot netwerken. Accountmanagers van het Ondernemersloket zijn aanwezig.

Om 18:00 uur start de inloop en registraties en om 18:30 uur starten de inspiratiesessies. Van 19:30 tot 20:00 uur wordt een zomers buffet geserveerd en aansluitend is er nog een uurtje netwerkborrelen.

Iedere ondernemer, groot of klein, is welkom. Aanmelden kan tot en met maandag 17 juni via fd7.formdesk.com.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl