HALstad Centraal

ABN AMRO Heerhugowaard sluit per 19 juli de deuren definitief omdat klanten steeds meer hun bankzaken via het internet regelen. Ook groeit de populariteit van beeldbankieren; een persoonlijk, online videogesprek over financiële zaken. Binnenkort sluiten ook de filialen in Bergen en Castricum.

Klanten van het Waardse kantoor krijgen een uitnodiging om in één van de andere vestigingen van ABN AMRO ondersteuning bij het online bankieren te krijgen. Het dichtstbijzijnde kantoor is gevestigd aan de  Bagijnenstraat 2 in Alkmaar.

Beeldbankieren wordt steeds populairder, zo kiest 60 procent van de klanten al voor deze optie om advies te winnen over hypotheken.  Oudere en minder mobiele klanten die extra ondersteuning behoeven kunnen terecht bij een financiële zorgcoach. Die helpt onder andere bij het in de eigen omgeving leren omgaan met internet en mobiel bankieren, het praktisch organiseren van financiële beslissingen, ordenen van rekeningen en (preventie van) financieel misbruik. De financiële coach in Heerhugowaard en omgeving is bereikbaar via het algemene nummer van ABN AMRO.

De medewerkers van het Waardse kantoor verhuizen naar een andere vestiging. (foto: abnamro.com)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl