HALstad Centraal

Studenten van de opleiding tekenen en schilderen bij Crejat in Alkmaar hebben de afgelopen jaren veel geleerd en geëxperimenteerd met verschillende materialen en technieken. Aan het eind van de basisjaren wordt afgerond met een themaproject en een expositie. Dit jaar is het thema "Grens". De expo wordt gehouden op 24, 25 en 26 mei en fungeert meteen als een reeks info-dagen voor publiek.

Over de grens - achter de grens - op de grens - voor de grens - naast de grens - tussen grenzen - tegen grenzen aan - de grens van het betamelijke - de grens van de herkenning - de grens in jezelf - je grenzen voorbij. Iedere student uit zich anders en de verscheidenheid van beeldvorming is verrassend. Ook tekeningen en schilderen van eerdere jaren zullen worden getoond.

Crejat biedt leertrajecten die liggen tussen die van gevestigde academies en losse cursussen. Er basisopleidingen maar opleidingen voor gevorderden. Studenten die een opleiding bij Crejat hebben gevolgd zijn bewust van wat zij maken, kijken anders naar andermans werk, hebben kennis van de kunststromingen en verschillende stijlen in de kunst, staan open voor experiment en het onbekende.

De expositie is op vrijdag 24 mei open van 19:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 13:00 tot 16:00 uur. Meer informatie is te vinden op crejat.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl