HALstad Centraal

In augustus is Alkmaar het strijdtoneel van het EK Wielrennen. Om de regio zo goed mogelijk uit de verf te laten komen heeft Alkmaar de omliggende  gemeenten aangeschreven met de vraag of zij aan de kosten voor het EK willen bijdragen. Zo kan de hele regio promotioneel de sportieve vruchten van het spektakel plukken. Alkmaar heeft 950.000 euro gereserveerd voor het evenement en Heerhugowaard heeft inmiddels toegezegd een bedrag van 45.000 euro ter beschikking te stellen.

In de vergaderstukken van Heiloo is terug te vinden dat ook die gemeente een graantje wil meepikken. Naar aanleiding van het 'verzoek om financiële bijdrage EK wielrennen Alkmaar' is in de besluitenlijst te lezen: "Het college besluit een bedrag van 500 euro beschikbaar te stellen vanuit het budget R&T om recreatie en toerisme voor Heiloo te promoten rondom het EK wielrennen te Alkmaar."

De gemeente Alkmaar heeft desgevraagd laten weten officieel nog geen toezegging van Heiloo te hebben ontvangen en nog in gesprek te zijn.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl