HALstad Centraal

Verzekeraar VIVAT en innovatieplatform Data Science Alkmaar slaan de handen ineen en gaan samenwerken. Data Science Alkmaar is een innovatief platform waar bedrijfsleven, overheden en onderwijs samenwerken om de kansen, die (big) data en kunstmatige intelligentie bieden, beter te benutten. VIVAT is één van de grote verzekeraars in Nederland met onder andere merken als Zwitserleven en Reaal.

De afgelopen twee jaar hebben de colleges en de workshops van Data Science Alkmaar vooral in het teken gestaan van kennismaking met begrippen als big data , data science en kunstmatige intelligentie. Dit jaar worden bedrijven, organisaties en overheden concrete handvatten aangereikt voor de eigen bedrijfsvoering. Met het thema 'Where can we begin..?' wil Data Science Alkmaar de actieve betrokkenheid van ondernemers vergroten.

Marcel van de Lustgraaf, General Manager bij VIVAT is duidelijk over de samenwerking: “Data en digitalisering zijn voor onze organisatie belangrijke aandachtspunten. Daarnaast zijn we fysiek aanwezig en actief in de regio. De samenwerking met Data Science Alkmaar is voor ons dan ook een logische keuze, waar we positieve resultaten van verwachten.”

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl