HALstad Centraal

In de avond en nacht van 27 op 28 maart wordt de Westerweg (N242) op twee plekken afgesloten. De Provincie Noord-Holland voert tussen 20:00 en 04:00 uur onderhoud uit aan de spoorviaducten bij Heerhugowaard en Waarland.

De Westerweg onder het spoorviaduct in Heerhugowaard wordt geheel afgesloten voor verkeer. Alleen nood- en hulpdiensten er met gepaste snelheid door. Verkeer kan omrijden via de Zuidtangent en Westtangent, dit zal rond vijf minuten vertraging opleveren.

Voor het werk aan de spoorbrug bij Waarland hoeft alleen de weghelft voor verkeer richting Verlaat te worden afgesloten. De omleiding loopt via de Hasselaarsweg door Pannekeet en de Middenweg door De Noord. De omleiding zorgt voor een vertraging van vijf à tien minuten.

Vragen kunnen naar het provinciale Servicepunt via 0800-0200600 (gratis) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De werkzaamheden zijn ook te volgen via gebiedscontractmiddennoord.nl en Twitter.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl