HALstad Centraal

Zaterdag 23 maart is het landelijke Opschoondag, een campagne met aandacht voor het opruimen van zwerfafval. In Heerhugowaard worden in verschillende wijken opruimacties georganiseerd, waaronder een ludieke Opschoonloop.

De organisatie Inbewegen organiseert tijdens Opschoondag een Opschoonloop in Heerhugowaard, een ludieke actie om bewegen en opruimen te combineren. Deelnemers kunnen diverse afstanden wandelen of hardlopen. De start is om 10.30 uur bij het gemeentehuis. Kijk op inbewegen.nl voor meer informatie en aanmelden.

In de Rivierenwijk wordt vanaf 10:30 uur een opruimactie gehouden vanaf de voetbalkooi op Spui-Zaan. In De Noord is er tussen 10:00 en 12:00 uur de actie ‘Zuster van Buurendag’ om zwerfvuil te verwijderen. Verzamelen bij de kerk.
Ontmoetingscentrum De Brink is tussen 10:30 en 14:30 uur het startpunt voor een opruimactie in de buurt. Tussen de middag is daar ook een lunch. Aanmelden voor de actie bij De Brink kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van naam, leeftijd, of je mee eet en of je 's ochtends en/of 's middags meedoet.

Op alle locaties is opruimmateriaal van de gemeente aanwezig. Wie zelf nog vlug een opschoonactie wil organiseren kan deze aanmelden via heerhugowaard.nl/zwerfafval.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl