HALstad Centraal

Alkmaar Sport en gewichtsconsulenten Bianca Holvast en Joselien Eigenraam starten maandag 1 april een nieuwe serie van het beweeg- en afslankprogramma ‘Big Aqua – Een betere versie van jezelf’. Gedurende twaalf weken krijgen mensen tips, trucs en hulp voor een energiek en vitaal leven. Woensdag 20 maart is er een infobijeenkomst over Big Aqua in sportcomplex Hoornse Vaart.

Big Aqua helpt mensen naar een betere versie van zichzelf. Zwemmen, verantwoord bewegen, gezonde verantwoorde voeding en plezier staan centraal. In het water is de belasting op gewrichten en spieren minimaal en de intensiteit is hoog; ideaal voor beginnende en herstellende sporters.  Met workshops, individuele begeleiding en interactieve groepsbijeenkomsten krijgen deelnemers handvatten voor een gezonder en prettiger leven.

De kosten voor Big Aqua zijn afhankelijk van de vergoeding van de zorgverzekeraar. Er is een ruime keuze in tijdstippen, activiteiten en intensiteit. Ervaring leert dat deelnemers in twaalf weken zo’n 8 tot 15 kg lichaamsgewicht verliezen. En daar blijft het niet bij. Ook hun bloeddruk en cholesterol niveau worden beter en ze blijven baat hebben van wat ze hebben geleerd.

Woensdag 20 maart is er een informatiebijeenkomst van 19:00 tot 20:00 uur. Meer informatie, bijvoorbeeld over aanmelding, is te vinden op www.hoornsevaart.nl/BigAqua.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl