HALstad Centraal

Zondag 7 april kan jong en oud genieten van een bijzondere familievoorstelling ‘Vier Verhalen en een dag’ in TAQA Theater de Vest. Introdans, Spinvis en Saartje van Camp brengen het bijzondere sprookje over vrijheid.

Moira wint een prijs en mag vervolgens drie wensen doen. Ze wenst om in de toekomst te kunnen kijken. Er ontrollen zich drie werelden die zich steeds verder in de toekomst afspelen. Ze wordt geconfronteerd met de vraag: wat betekent het om de toekomst te kennen? ‘Vier verhalen en een dag’ gaat over vrijheid. Vrijheid om te kiezen, vrijheid om anders te zijn, vrijheid om te beslissen dat niets staat geschreven en alles te veranderen is.

Erik de Jong (Spinvis) en Saartje Van Camp schreven het verhaal en de muziek en begeleiden de dansers live. Adriaan Luteijn en Marlena Wolfe nemen samen met het voltallige danserstableau de choreografie voor hun rekening. De eindregie is van Timothy de Gilde.

De voorstelling begint om 14:30 uur. Toegang kost 20 euro en voor kinderen 12,50 euro. Reserveren kan via de website van het theater of via de kassa, telefoon 072- 548 99 99 (dagelijks tussen 12.00 en 16.00 uur).

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl