HALstad Centraal
00:00
55
00:00

Dinsdag was een bijzondere dag voor de conciërges op basisschool De Zonnewijzer in Heerhugowaard. De kinderen hadden samen Conciërgedag bedacht om de twee conciërges van de school eens flink in het zonnetje te zetten.

De waardering voor de onmisbare hulp is groot. In iedere groep werden plannen gesmeed om de conciërges Constance en Micha een mooie verrassingsdag te bezorgen. Ze maakten mooie knutselwerken, namen taken over en zongen speciale liedjes. Ook kregen de twee een cadeaubonnenboek overhandigd en mochten ze meedoen aan een zelfgemaakte quiz.

Constance Straube geniet van de aandacht. “Heel leuk! Ik werk al 20 jaar hier, ik heb dit nooit eerder meegemaakt!” Ook collega Micha Bakker was verrast: “Ik had dit niet verwacht. Dan zie je dat je gewaardeerd wordt door de juffen, meesters en kinderen.”

Directeur Karel Wolf vindt het een mooi initiatief. “Een leerkracht viert één keer per jaar zijn verjaardag en dat is het moment dat kinderen hun waardering geven aan de leerkracht. En conciërges hebben dat eigenlijk nooit.”

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl