HALstad Centraal

De Heerhugowaardse politie is nog altijd op zoek naar de drie jongens die op 9 oktober 2018 het rolluik van de parkeerkelder onder winkelcentrum Middenwaard hebben vernield. Het rolluik van de ingang Albert Heijn raakte flink beschadigd. Bureau NH besteedde woensdag aandacht aan het incident. De politie hoopt dat de daders zichzelf alsnog aangeven.

De drie jongens lieten winkelkarretjes rijden tegen het rolluik van de parkeergarage aan de Zuidtangent. Toen het alarm afging, is de eigenaar snel gaan kijken. Bij aankomst trof hij de jongens, maar hij kon ze niet te pakken krijgen terwijl ze in de richting renden van de Vestdijklaan.

Van twee daders zijn signalementen. De één droeg een grijze camouflagebroek, een zwarte jas en een zwarte pet. De ander droeg donkere kleding, zwarte schoenen, een pet en een 'soort van' heuptasje. Het drietal is vastgelegd met een beveiligingscamera, maar omdat ze minderjarig lijken is publicatie niet toegestaan.

De politie komt graag in contact met mensen die meer denken te weten van het vandalisme. Contact opnemen kan via 0900-8844 en anoniem via 0800-7000. Ook kan men bellen met de Bureau NH politie tiplijn via 0800-6070. (beeld: Bureau NH)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl