HALstad Centraal

Woensdag 30 januari en 6 en 13 februari wordt in de Baai in Heerhugowaard een workshop hoe om te gaan met stress gegeven. De workshop genaamd 'De Kunst van Ontspannen door EFT' wordt gegeven door Brigitte Rijmers. Zij gaat in op het belang van een diepe ontspanning. Daarnaast wordt de bijzondere ontspanningsmethode EFT geleerd.

Stress is tot een bepaalde hoogte helemaal niet erg. Het houdt mensen scherp en zet ze in de doe-stand. Het wordt pas erg als de stress te hoog of teveel is. Stress wordt in de kern vooral veroorzaakt doordat men denkt dat er geen andere keuze is. Terwijl elke situatie een enorm veld van mogelijkheden en keuzes is. Te weinig of niet de juiste ontspanning zorgt ervoor dat die keuzemogelijkheden niet meer gezien kunnen worden.

Na de workshop hebben deelnemers handvatten om beter met stress om te gaan. De workshop duurt alle dagen van 10:00 tot 12:00 uur. Aanmelden is noodzakelijk en kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Belย 072 844 98 48ย of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl