HALstad Centraal

In aanloop naar de Europese parlementsverkiezingen in mei organiseert de partij Volt Alkmaar donderdag 17 januari een meetup in Stadskaffee Laurens in Alkmaar. Centraal staan de plannen van de Europese politieke partij om van de EU een economische 'powerhouse' te maken.

"Alleen door op Europees niveau meer samen te werken, kunnen we economische stabiliteit en sociale zekerheid garanderen," aldus Friso Datema, voorzitter van Volt Alkmaar. "Daarom is het fantastisch om te zien dat dit evenement tegelijkertijd plaatsvindt in meer dan veertig steden door heel Europa. Met oog op de toekomst wil Volt de discussie aangaan over technologische ontwikkelingen, het innoveren van onderwijs en de toekomst van werk."

Volt is de eerste politieke partij die in heel Europa actief is met dezelfde naam en hetzelfde programma. Het is opgericht na het Brexit referendum door drie twintigers uit Duitsland, Frankrijk en Italië, om een antwoord te bieden op het opkomend populisme en de verdeeldheid binnen Europa. Volt streeft juist naar meer eenheid binnen Europa en wil zo de Europese positie in de wereld versterken.

Meer informatie over Volt is hier te vinden. De meetup begint om 19:30 uur in Stadskaffee Laurens, Kerkplein 9 in Alkmaar. (Foto: Wikipedia)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl