HALstad Centraal

Chantal Thomas en Anouk Brouwer zijn buurtsportcoach in Alkmaar. Als buurtsportcoach creëren en ondersteunen ze het sport- en beweegaanbod in de wijken. Zij zijn hét aanspreekpunt voor vragen over sporten en bewegen in de wijk voor sportaanbieders, instanties en bewoners. Chantal Thomas is sinds 1 oktober vorig jaar buurtsportcoach Ouddorp en De Mare.

Chantal is vaak aanwezig in en rond de wijken om te zien wat er speelt en om actief op zoek te gaan naar vragen en mogelijkheden. “Ik ben dagelijks bezig om verbindingen te leggen tussen de inwoners van de wijk en sportaanbieders om er zo voor te zorgen dat er een passend sport- en beweegaanbod aanwezig is voor alle doelgroepen. Ik adviseer onder andere sportaanbieders en instanties om ze net even dat duwtje in de rug te geven wat ze nodig hebben. Voor vragen, ideeën en advies kan iedereen bij mij terecht. Ik kom graag in contact met zoveel mogelijk instanties, sportaanbieders en partners.”

Anouk Brouwer is sinds 2017 buurtsportcoach in Overdie en Kooimeer. “Afgelopen tijd heb ik met veel partners in de wijk kennis gemaakt. Ik hoop dat ik de komende tijd ook met de partners die ik nog niet ontmoet heb een keer om de tafel kan zitten. Naast mijn rol als buurtsportcoach ben ik vakleerkracht op de Matthias, één van de vier scholen in de wijk. Een leuke afwisseling en gelijk een mooie verbinding met de wijk.’’ ‘’Als buurtsportcoach wil ik graag alle doelgroepen in de wijk bedienen en met elkaar verbinden. Daarnaast zal ik als buurtsportcoach de focus leggen op nieuwe activiteiten in de wijken in samenwerking met partijen uit de wijk. Mensen kunnen bij mij terecht met al hun vragen.’’

Kennismaken met Chantal kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 43041145 of tijdens het sportspreekuur op woensdagmiddag van 15:30 tot 16:30 uur in De Mare Nostrum. Contact opnemen met Anouk kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 43040990 of tijdens het sportspreekuur op woensdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur in Wijkcentrum Overdie. (foto: Alkmaar Sport)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl