HALstad Centraal

Artiance start het nieuwe jaar met diverse inspirerende cursussen en organiseert daarom in januari meerdere open lessen op het gebied van beeldende kunst, musical, theater, muziek en dans. De open lessen zijn er voor jong en oud.

In de week van 7 januari biedt Artiance een open les Beeldende Kunst. In de Ateliers staan schilderen, tekenen, beeldhouwen, etsen, edelsmeden en fotograferen op het programma. Speciaal voor kinderen is het iedere woensdagmiddag kinderatelier.

In januari starten er verschillende nieuwe Theater en Musical-groepen voor kinderen van 6 tot 12 jaar en voor jongeren vanaf 12 jaar. Deelnemers leren dansen, zingen en toneelspelen tegelijk.

Ook voor muziekliefhebbers biedt Artiance leuke lessen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Kinderen die kennis willen maken met allerlei soorten instrumenten kunnen in januari met de cursus 'Muziek iets voor jou?' van start.

Balletschool Attitude biedt diverse danslessen voor kinderen. Ook volwassenen kunnen terecht bij de balletschool voor een cursus Buikdans, Moderne dans of Flamencodans.

Meer informatie over de open lessen en cursussen is te vinden op artiance.nl. (Foto: Artiance)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl