HALstad Centraal

Gemeente Langedijk beloont mantelzorgers voor alle tijd en energie die ze in de zorg voor hun naaste steken. Iedereen die minimaal drie maanden en meer dan acht uur per week aan mantelzorg besteedt kan een 'mantelzorgwaardering' van 100 euro krijgen en deelnemen aan bijeenkomsten, waar zij met elkaar ervaringen kunnen delen en informatie kunnen verkrijgen.

Mantelzorgers geven onbetaalde zorg aan een zieke, gehandicapte of hulpbehoevende partner, ouder, kind of ander familielid, vriend of kennis. De zorg kan lang duren en is intensief. Dankzij mantelzorgers krijgen veel mensen de nodige zorg en hulp. Dat verdient waardering.

Aanmelden voor de mantelzorgwaardering kan tussen 7 januari en 31 maart door een formulier in te vullen, dat te zijner tijd beschikbaar zal komen via wonenpluswelzijn.nl en bij het gemeentehuis, de bibliotheek, de dorpshuizen en bij WPW zelf.  Toekenning vindt plaats op basis van de gestelde criteria en volgorde van aanmelding. Aanmelden kan eens per jaar. Het formulier moet worden gestuurd naar Wonen Plus Welzijn, Dorpsstraat 610, 1723 HJ in Noord-Scharwoude. Voor meer informatie, neem contact op met Nisa Kaag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0226-318050.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl