HALstad Centraal

Half september starten provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht een grootschalig onderzoek naar winkelgedrag in de Randstad. Gemeente Langedijk laat weten dat ook Langedijkers worden gevraagd mee te doen aan het Randstad Koopstromenonderzoek 2018,

Onderzoeksbureau I&O Research wil in kaart brengen waar men zoal winkelt en boodschappen en doelgerichte aankopen doet. Ook wordt de tevredenheid over de diverse winkellocaties onderzocht. Met deze informatie kunnen overheden winkelvoorzieningen versterken en verbeteren.

De detailhandel is de afgelopen jaren veranderd. Vanwege het online shoppen is er vaker leegstand en worden winkels in bijvoorbeeld horeca of woningen geconverteerd. Gemeenten en provincies zetten zich samen met winkeliers in voor aantrekkelijke binnensteden, dorpscentra en een compleet winkelaanbod. Om dit zo goed mogelijk te doen, is periodiek onderzoek naar koopgedrag van groot belang.

Willekeurig geselecteerde Langedijkers ontvangen een schriftelijke uitnodiging in de brievenbus. Onder alle deelnemers van het Randstad Koopstromenonderzoek worden 50 cadeaubonnen van 25 euro verloot.

De privacy van deelnemers is gewaarborgd in overeenstemming met de nieuwe privacywetgeving (AVG). Antwoorden van deelnemers zijn niet gekoppeld aan hun woonadres en worden uitsluitend gebruikt voor het Randstad Koopstromenonderzoek 2018.

Voor meer informatie, ga naar kso2018.nl of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl