HALstad Centraal

Zondag 19 augustus wordt de 49e editie van de Tour de Waard verreden en net als de afgelopen drie jaar wordt het wielerfestijn voorafgegaan door de Waardse Tunnel Route.

Zaterdag de 18e kunnen fietsliefhebbers 20, 40 of 60 kilometer afleggen en tegelijkertijd twee goede doelen steunen. Dit jaar zijn dat Kankerspoken van Stichting 'Verdriet door je hoofd' en Stichting 't Praethuys, dat sinds vorig jaar maart een basis heeft in therapeutisch centrum Ann Taveirne.

Doel is om elk jaar het aantal deelnemers te verdubbelen. Met 250 fietsers vorig jaar is dat tot nu toe gelukt. Om extra bekendheid te genereren worden blauwgroene fietsen in Heerhugowaard gestald.

De Waardse Tunnel Route start niet meer bij roeivereniging Ossa maar het meer centraal gelegen clubhuis van HV Tornado aan de Parklaan 1. De start is tussen 09:00 en 11:00 uur, met rond 15:00 uur de eindcontrole. Deelname kost 7,50 euro voor volwassenen, 5 euro voor jeugd van 12 tot 18 jaar en is gratis voor jongere kinderen.

Er is ook een loterij. Te winnen zijn onder andere een prachtige retro-fiets van Edwin Groen en drie ligbedden van Welkoop Noord-Scharwoude voor in de tuin.

Kijk voor inschrijven of meer informatie over op waardsetunnelroute.com.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl