HALstad Centraal

Iets meer dan een jaar geleden, op 1 mei 2017, opende Outdoorpark Alkmaar haar deuren. De Obstacle Run vormt de basis van het park, verborgen in het groen achter de Hoornse Vaart. Inmiddels zijn er nieuwe obstakels en attracties, vakantieprogramma’s en arrangementen bij gekomen. Nieuwsgierig naar de ontwikkelingen verraste burgemeester Piet Bruinooge het park met een bezoekje.

De Obstacle Run, de Mud Run, bootcampclinics, wie zich aan de hippe sport waagt kan zich helemaal uitleven in het Outdoorpark Alkmaar. Vanaf het begin heeft het park zich gericht op groepen die wel van wat uitdaging houden. Naast het bedwingen van de obstakels zijn er dan ook diverse teambuilding activiteiten.

Maik Boontjes, coördinator op het park en initiator van alle ontwikkelingen, leidde Bruinooge trots rond. “Vanmorgen hebben we al 200 leerlingen mogen ontvangen van een voortgezet onderwijs instelling, nu zijn er ook nog wat groepen en diverse kinderfeestjes actief. De burgemeester krijgt het park in haar volle glorie te zien.”

De kinderen mochten op een spontaan ingelaste persconferentie vragen aan de burgervader stellen. “De Tarzanswing, met het touw over het water, leek Bruinooge het engst. En vrijwel alle kinderen willen nu wel burgemeester worden, want dan mag je voor je werk uitstapjes maken zoals naar het Outdoorpark!”. Met de belofte het park snel weer eens te bezoeken “met zijn kleinzoon” vertrok de welkome bezoeker weer naar zijn volgende activiteit.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl