HALstad Centraal

Een 35-jarige vrouw uit Heerhugowaard is vrijdag in Wognum tegen de stoomtram Hoorn - Medemblik gebotst. Ze raakte bij het ongeluk niet gewond, weet mediapartner NH Nieuws. De verkeersregelaar die op de weg stond, kon op tijd wegkomen toen de auto zijn kant op werd meegesleurd.

Het ongeluk met de stoomtram gebeurde aan het eind van de ochtend en werd bij toeval op video vastgelegd. Te zien is dat de stroomtram langzaam de weg over rijdt. Er staat een verkeersregelaar bij. Opeens rijdt een auto het beeld in, knalt tegen de tram en wordt een stukje meegesleurd.

Op Dumpert worden harde woorden gesproken over de Heerhugowaardse. Waar men echter niet stil bij lijkt te staan is dat de verkeersregelaar met de rug naar haar toe staat en het verkeer met zijn vlag vanaf de andere kant tegenhoudt. Zo lijkt de doorgang voor de vrouw vrij.

Haar auto raakte bij het ongeluk beschadigd. De trein liep lichte schade op. Het lijkt overigens of er meer mensen in de auto zaten.

<iframe src="https://www.dumpert.nl/embed/7433983/2c503407/" width="700" height="394" class="dumpertembed" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl