HALstad Centraal

Zondag 22 april vindt weer een nieuwe editie van 'Zing ‘es' plaats bij Cool in
Heerhugowaard. Anderstaligen in de regio die graag Nederlands willen leren, kunnen dit al zingend doen tijdens deze vrij toegankelijke en gezellige middag. Ook autochtonen zijn van harte welkom.

Het thema van Zing 'es is deze keer de liefde. Er zullen klassiekers voorbij komen zoals 'Hoe' van Nielson & Miss Montreal en 'Dromen zijn bedrog' van Marco Borsato, maar er is ook ruimte voor verzoekjes. Als er veel kinderen zijn komen ook kinderliedjes aan bod. Zangcoach en koorleider Raoul Wijsma leidt het geheel in goede banen.

Zing ‘es is een leuke en effectieve manier voor bijvoorbeeld vluchtelingen en expats om de Nederlandse taal eigen te maken. Daarnaast is het samen zingen leuk en verbindt mensen. Tijdens eerdere edities van was het een gezellige smeltkroes van nationaliteiten.

Zing 'es duurt van 14:30 tot 15:30 uur. Cool streeft naar een groep met rond 60% Nederlands-lerenden en zorgt voor de liedteksten en een kopje koffie of thee. Toegang is gratis, maar reserveren is wel noodzakelijk vanwege een beperkt aantal plekken. Reserveren kan via coolkunstencultuur.nl en bij de servicebalie. (foto: Richard Rood)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl