HALstad Centraal

Zondagochtend rond 05:20 uur vond op de N9 nabij Bergen een frontale aanrijding plaats, waarbij vier auto's betrokken waren. De ravage was enorm en er viel één gewonde, die door de brandweer uit zijn voertuig geknipt moest worden. Een van de bestuurders, een  30-jarige man uit Callantsoog, bleek beschonken en is aangehouden.

Een automobilist kwam op de verkeerde weghelft terecht, mogelijk vanwege slecht zicht. Drie tegenliggers konden deze, ook door de mist,  niet meer op tijd ontwijken en zeker een van hen werd vol geramd.

De politie meldt niet of de beschonken bestuurder de veroorzaker was. Wél dat hij op straat een blaastest deed, maar daarna op het politiebureau weigerde mee te werken aan een ademanalyse.

Bij het verkeersongeval hebben diverse hulpdiensten geassisteerd. De brandweer heeft de gewonde uit het autowrak bevrijd en een mobiel medisch team was met spoed vanuit Amsterdam komen rijden voor medische bijstand. De politie deed onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval. De N9 was enige tijd afgesloten vanwege het ongeval en de hulpverlening.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl