HALstad Centraal

Zaterdag werd de eerste plaatsingswedstrijd trampolinespringen voor de nationale kampioenschappen gehouden in Alkmaar. Vijftien SiU springers kwamen in diverse klassen uit, zowel individueel als synchroon. De ploeg behaald goud, zilver en drie keer brons.
Voor een aantal springers was het de eerste wedstrijd dit seizoen. In blok 1 sprongen Kyra de Boer (pupil II) en Lieke Bras (pupil I) keurige verplichte nieuwe oefeningen. In de categorie E jeugd gemengd, sprongen Nnenna George, Tessa Strijbis en Sanne van Stralen voor het eerst een trampolinewedstrijd.
Bij synchroon sprongen Febe Meijer & Jiska Mulder, Noor & Dick Brounne en Amber de Hoogd & Inez Reitsma in de categorie D junior/senior gemengd.  Sterre de Rijk & Jorja Merton kwamen uit in de klasse D jeugd meisjes. Er werden goede oefeningen gesprongen én dat terwijl het allemaal nieuwe paren zijn dit seizoen. Uiteindelijk werden Noor & Dick eerste en Febe & Jiska derde.
In het tweede blok sprong Denzel Kamp voor het eerst in de D-klasse pupil jongens. Hij sprong een nette verplichte oefening en liet daarna tweemaal zijn nieuwe moeilijke keuzeoefening zien.
Bij de categorie D-junior gemengd sprongen Maartje de Kroon, Febe, Dick, Inez en Amber solo. Maartje wist de derde plaats te halen en Dick sprong zichzelf naar het  zilver. Noor, Jiska, Sterre en Jorja sprongen individueel allemaal hun oefeningen uit in de categorie D-jeugd meisjes. Bij synchroon sprongen Kyra & Lieke samen en Nnenna & Tessa. Kyra en Lieke behaalden de derde plek op het podium.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl