HALstad Centraal

Schrijfster Afra Beemsterboer presenteerde eind september in Het Behouden Huis haar nieuwe boek ‘Open slot’. Na de mijlpaal van het tiende boek ‘Banden van vroeger’ kwam ruim een jaar later nummer elf uit. Op zaterdag 28 oktober is de Langedijkse bij Middelburg Boek & Buro voor een signeersessie.

Afra weet steeds meer lezers te boeien met haar vlot leesbare familieromans, zoals ‘Banden van vroeger’ en ‘Verdwaalde Zwaluw’. In ‘Open slot’ beschrijft ze op betrokken wijze hoe hoofdpersoon Addy tot diepere inzichten komt over zichzelf.

Na een paar uitstapjes op buitenlandse locaties, zoekt de Langedijkse het in de eigen omgeving. Bergen was al een paar keer achtergrond.  Nieuwe Niedorp was ook decor en laatst Langedijk. Nu is Dirkshorn aan de beurt.

Hoofdpersoon Addy zit regelmatig met haar vingers in de vruchtbare aarde van haar moestuin. Groenten en fruit hebben geen geheimen voor haar, maar er moet nog wel iets anders ontsluierd worden, voordat het slot van haar innerlijke puzzel open gaat.

‘Open slot’ wordt uitgegeven door Uitgeverij Zomer & Keuning. De hardcover in de winkel te vinden, maar ook in de bibliotheek en online als e-book.

De signeersessie duurt van 14.00 tot 16.00 uur. Middelburg Boek en Buro is te vinden aan de Dorpsstraat 574 in Noord-Scharwoude.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl