HALstad Centraal

Het feest voor kinderen met een beperking, wat op zaterdag 16 september zou worden georganiseerd, gaat niet door. Het feestje zou plaatsvinden in Akersloot op Camping De Boekel, aan de Boekel 24.

De organisatie meldt; " Met pijn in ons hart en een rot gevoel, hebben we helaas moeten beslissen de kindermiddag komende zaterdag 16 september, af te zeggen. De weerberichten zijn ons de komende dagen niet gezind, de grond is te nat en zal de komende dagen niet drogen. We kunnen het risico niet lopen om de kinderen op de koude grond te laten spelen. De temperatuur werkt ook niet mee, dus zit er niets anders op om deze kindermiddag te verplaatsen".

De organisatie heeft haar pijlen gericht op een datum in mei, de exacte datum zullen zij nog melden. " Wij hopen jullie dan te mogen begroeten op een droge locatie in een heerlijk warm voorjaarszonnetje", zo laten zij weten.

Voor informatie, deelname als vrijwilliger of ander hulp kunt u nog steeds contact opmenen met de organisatie; Diana Bos (06 -23175215) of Renate Bowra (06-38751486).

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl