HALstad Centraal
00:00
55
00:00

Voor wie deel uitmaakt van één van de families zal het gesneden koek zijn, maar voor een buitenstaander is het toch wat verwarrend.

Broers Tim en Chris Obdam hebben besloten hun groeiende bedrijf van Obdam naar Akmaar te verhuizen en vestigen zich in een pand waarvan de staalconstructie gebouwd wordt door de firma Vic Obdam waar vier neven Obdam de plannen realiseren . En om het hoogste punt te vieren werden er vijftien 'Obdammertjes' op de foto gezet.

Het wordt een bijzonder pand voor een bijzonder bedrijf. Tegen de trend in trekt het succesvolle bedrijf van de broers niet naar Amsterdam maar hebben ze er voor gekozen om Alkmaar als IT broedplaats op de kaart te zetten. Ook de insteek dat iedereen een eigen werkplek heeft valt op.

Dat laatste heeft natuurlijk alles te maken met het zo aantrekkelijk mogelijk zijn voor IT talent. In tegenstelling tot wat nu bij vele bedrijven de praktijk is blijken de zogenaamde flexplekken niet bij iedereen populair te zijn. "Je moet gewoon een fijne plek hebben waar je een foto van je hond kunt neerzeten en waar je je thuis voelt", zo stelt directeur Chris Obdam

Daarom dus een gloednieuw pand met glas rondom en faciliteiten zoals een restaurant en een sportschool. Nu nog een 'bouwput' maar straks een fraaie aanwinst voor Alkmaar.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl