Op zaterdag 24 juni organiseert Stichting Theaterschool Noord-Holland hun show 'Met Vlag en Wimpel' in Wijkcentrum De Oever in Oudorp. Het is een ode aan het Nederlandse lied, waarbij bekende en minder bekende liedjes met Hollandse impressies van Elsbeth Pilz op een scherm worden versterkt, afgewisseld met theaterspel.

Met Vlag en Wimpel is de afsluiter van het seizoen 2016-2017 van de theaterschool. Een twintigtal spelers brengen een programma vol muziektheater met liedjes van vroeger, pop- en musicalsongs, allemaal in het Nederlands. De jonge talenten van 6 tot 11 jaar laten horen wat zij in de musical workshop “Er was eens” hebben geleerd met songs uit bekende Disney musicals.

In samenwerking met muzikanten en catering uit de buurt is er na afloop een gezellig samenzijn in de foyer met optredens en heerlijke Hollandse hapjes.

De avondvoorstelling begint om 19:30 uur, de deuren openen om 19:00 uur. Kaartjes à €5, inclusief consumptie, zijn te reserveren via de balie van De Oever of theaterschoolnoordholland.nl.

De voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door het Victoriefonds Alkmaar, Bewonersinitiatief Alkmaar (Regiegroep Oudorp) en diverse muzikanten en ondernemers die de theaterschool een warm hart toedragen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl