In het kader van het Orgel Festival Holland, zullen Pieter van Dijk en Frank van Wijk op woensdagavond 14 juni gezamenlijk de Grote Kerk Alkmaar op geheel eigen wijze verlichten met een echt ‘Fire-works’ concert.  Dit 'vierhandige' concert begint om 20:15 uur. Kaarten kosten zonder korting €15 en zijn te koop via de agenda op grotekerk-alkmaar.nl.

Op donderdag 15 juni wordt vanaf 20:15 uur een originele vertolking van de voorstelling Le Carnival des Animaux van Jon Wirthner opgevoerd. De overbekende muziek van Camille Saint Saëns wordt ondersteund met kleurrijke animaties op een groot scherm, en is zo een absolute aanrader voor de jongere muziekliefhebbers die wat meer verwachten. De jeugdvoorstelling is gratis, al wordt wel gecollecteerd.

Diezelfde 15 juni wordt om 22:30 uur de Duitse horrorfilm Nosferatu uit 1922 getoond. De film van de regisseur Friedrich Wilhelm Murnau is gebaseerd op een verhaal van Bram Stoker en des te huiveringwekkender met de geïmproviseerde klanken uit ‘Satans fluitenkast’ door Franz Danksagmüller. Kaarten kosten €15 en zijn ook te koop via grotekerk-alkmaar.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl