Zondag 18 juni zal de Amerikaanse thrillerauteur Karin Slaughter haar nieuwste boek ‘Goede dochter’ komen signeren bij Van der Meulen’s boekhandel aan de Langestraat in Alkmaar. Op 13 juni komt dit boek uit en bijzonder is dat Nederland de primeur heeft.  "Ik wil het hebben over geweld tegen vrouwen. En wat het met ze doet. Hoe het ze kan breken, maar hoe het ze ook sterker kan laten terugkomen", legt Slaughter uit.

'Goede dochter' is losstaand. Karin Slaughter's bekende partners, Will Trent en Sara Linton, spelen geen rol, maar dat maakt deze thriller niet minder briljant. Het zorgeloze leven van zusjes Charlotte en Samantha Quinn en hun ouders wreed werd 18 jaar geleden verstoord door een gruwelijke aanslag, waarbij de moeder overlijdt en de vader nooit meer de oude wordt. Charlotte – de klassieke ‘goede dochter’ – is tussentijds advocaat geworden, in de voetsporen van haar vader. Ze wordt getuige van een nieuwe aanslag en de details van het misdrijf halen onderdrukte herinneringen naar boven.

‘Thema’s, karakters, plot, stijl: krachtig, rauw en empathisch!’ – Volkskrant

Internationale bestsellerauteur Karin Slaughter is een van ’s werelds meest gewaardeerde schrijvers. Haar weergaloze thrillers zijn in 33 talen verschenen en wereldwijd zijn er meer dan 30 miljoen exemplaren verkocht. Ze stelt lastige thema’s aan de kaak en baseert haar thrillers altijd op waargebeurde misdaden, waarbij ze vooral geïnteresseerd is in het motief achter de misdaad. Geweld tegen vrouwen speelt een belangrijke rol in haar oeuvre.

De signeersessie bij Van der Meulen's Boekhandel duurt van 12.30 tot 14.00 uur.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl