Van 26 mei tot en met 4 juni vond de HEERLIJK10Daagse plaats, waarin fijnproevers voordeliger kennis maakten met de Nederlandse gastronomie. Na afloop stemden smullers online massaal op hun favoriete restaurant, met als criteria het eten, de service, sfeer en gastvrijheid. Soingé in Bussum werd met een 9,28 niet alleen als beste van Noord-Holland beoordeeld, maar zelfs van het hele land. In de provincie eindigde Red Chilli in Nieuwe Niedorp met een 8,88 op een prima vijfde plek. D’Moriaan in Warmenhuizen werd zevende met een 8,79.

Liefst negen restaurants uit de landelijke top 10 van dit jaar bezitten Michelinsterren. Blijkbaar zit het publiek aardig op één lijn met de professionals. Opmerkelijk is dat Red Chilli en D'Moriaan beide geen ster hebben. Wie weet zit die er (weer) aan te komen?

Van 23 juni tot en met 2 juli vindt de HEERLIJK10Daagse winnaarseditie plaats. Voor een 3-gangenlunch betaal je €22,50 en voor een 3-gangendiner €27,50. Restaurants met Michelinster(ren) vragen €10 extra per ster. Omdat alleen de winnaars hieraan mogen meedoen zal de vraag naar een tafeltje groot zijn. Reserveren kan vanaf woensdag 14 juni via heerlijk.nl/10daagse. (foto: screenshot redchilli.nl)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl