De Karavaan, gespecialiseerd in theater op locatie, streek van 25 mei tot 5 juni neer in Alkmaar en omgeving. De Karavaan had zich gevestigd in de Harmonie en het festivalhart bevond zich dan ook op het Doelenveld, zij mochten de Harmonie gebruiken als standplaats maar deze moet eind van de maand weer leeg zijn omdat er woningen komen.

Dit jaar trok het Karavaan festival ruim 19.000 bezoekers, zo meldt het NHD. Zij kwamen niet alleen uit gemeente Alkmaar, zeker 75 procent kwam van buiten de gemeente. De voorstelling "Bleekneusjes", gespeeld in Bergen aan Zee trok veel belangstelling. Daarnaast was er een voorstelling wat zich afspeelde op een drijvend dak in Oudorp, het decor hiervan zorgde voor commotie omdat een passant dacht dat er een woonboot was gezonken, waardoor alle hulpdiensten uitrukten.

De karavaan verhuist nu naar atelier De Drie Kronen aan het Luttik Oudorp, zo is te lezen in het NHD. Ze houden daar kleinschalige repetities en presentaties en zullen de Winterkaravaan voorbereiden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl