Een stel uit Heerhugowaard heeft woensdagavond angstige momenten meegemaakt. Nadat de Heerhugowaarder door twee mannen met een vuurwapen was bedreigd, ging een derde verdachte zijn woning binnen en bedreigde daar zijn vriendin.


De man zat rond 23.15 uur in zijn auto aan de Donge toen hij plotseling twee mannen met een vuurwapen op zich af zag komen. Terwijl ze hem onder schot hielden, ging een derde verdachte de woning binnen. Toen die verdachte in de woning de vrouw tegenkwam, bedreigde hij haar. Omdat ze direct hard begon te gillen, ging hij ervandoor. De drie verdachten sloegen gezamenlijk op de vlucht in vermoedelijk een lichtgekleurde auto.


De politie verzoekt getuigen of mensen met informatie over de overval contact op te nemen. Ook wie voorafgaand aan of na afloop van de overval iets opvallends heeft gezien in de omgeving wordt gevraagd de politie in te lichten. Dat kan op 0900-8844. Behalve informatie zoekt de politie ook camerabeelden die verband houden met de overval. Die beelden kunnen worden geüpload via de website van de politie.


SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl