Op zondag 18 juni vindt het derde Open Podium van dit seizoen plaats in het Openluchttheater van Park De Oude Kwekerij in de Bergermeer. Het wordt een bijzondere middag met een onder andere een optreden van de Alkmaarse circusschool Tefredo, met acrobaten op tonnen, jongleurs, clowns en meer.

Het Open Podium duurt van 14.00 tot 16.00 uur en heeft een volgepakt en afwisselend programma. Gerard Beentjes treedt op als stand up comedian, dansduo Nikki Bernards verzorgt een verrassende show, Arie van Egmond uit Amsterdam draagt een aantal gedichten voor. Dan is er nog improvisatietheater van Mandy Lodder en singer-songwriters The Back door Stompers sluiten af.

De Open Podia in Park De Oude Kwekerij kenmerken zich door een ontspannen sfeer en er is alle gelegenheid voor picknicken. Bij slecht weer zijn de optredens in een grote tent. Entree is gratis, al wordt wel een vrijwillige bijdrage gevraagd om de kosten te dekken. De volgende Open Podia zijn op de zondagen 16 juli, 20 augustus en 17 september, steeds van 14.00 tot 16.00 uur. Wie graag wil optreden, kan zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 072-5154242.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl