Op zaterdag 17 juni wordt op het Broekerplein voor het eerst Cultuurplein Langedijk georganiseerd. Het concept is gebaseerd op het Langedijker Festival van de vijf muziekverenigingen Irene, Advendo, Kunst na Arbeid, Apollo en Excelsior, maar het heeft een frisse en veel bredere insteek.


Het doel om op een laagdrempelige manier verbinding te vinden bij de Langedijker muziekverenigingen blijft overeind, maar het evenement wordt verplaatst De Binding naar het Broekerplein, en nu kunnen ook andere clubs en verenigingen zichzelf presenteren.


Er zijn optredens van dansgroep Madness, aerofitdans Extravadanza, dansschool Schavemaker, buikdanseres Nezjma en Caecilia Muziektheater. Bij de marktkramen kun je meer over deze groepen te weten komen, maar ook bijvoorbeeld Stichting Langedijker Verleden, Volkstuindersvereniging Langedijk, Gemengde Zangvereniging ’St Caecilia’, 5six78 dance, Atelier6, Fitland XL en TTV Spirit. Petanque Club Les Mille Ilses geeft workshops en Stichting Waterrijk Langedijk is aanwezig met een kloet.

Het evenement duurt van 11:00 tot 16:00 uur. Meer info op Facebook Cultuurplein Langedijk.
SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl