De ZinTUIgeN-tuin is prachtige tuin aan De Beukenlaan 17 in Heerhugowaard De ruim 10.000m2 grote landschapstuin is een spannende tuin vol afwisseling. Alle zintuigen ontwaken en staan op scherp tijdens het avontuur van genieten en verwondering.

Langs de stal loop je het water van de vijver tegemoet. Elk plekje vormt zijn eigen wereldje. Libellen dansen van lis naar egelskop. In het water weerspiegelt de hemel. Even verderop valt je mond open van het kleurenspel in de borders. Vlinders spelen het spel mee. Het beeld van ‘de vrouw met de vleugels’ lijkt te zweven boven de irissen, daglelies en de talloze geraniums. Daarnaast de strakke lijnen van de haagbeuk en de beukhaag. In het weiland waar de grassen mogen groeien en bloeien voelt de beschermde Rietorchis zich zeer op haar plek. Op verschillende plekken kleurt het gras er paars van. Een bruggetje en een poort van Liguster leiden je binnen in de ommuurde kweektuin. Aan je voeten liggen symmetrisch de kweekbedden. Piepende verroeste tuinpoorten openen de weg naar de rest van de tuin.  Geniet. Ervaar al je zintuigen.


Tijdens de langste dag, woensdag 21 juni, is de met fakkels verlichte tuin ’s avonds geopend vanaf 20 tot 23 uur, meer informatie is te vinden op de website www.dezintuigentuin.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl