Na de eerste succesvolle editie op 4 juni gaat Zomer in De Mare de komende zondagen door met middagen vol straat- en circustheater voor alle leeftijden. Te midden van het groen aan het Thijssepad in het park de Rekerhout is het heerlijk verblijven en genieten van grappige acts, bijzondere circuskunsten en picknick.

Op zondag 11 juni zien we Bram Graafland, ‘De Gillende Keukenprins’, die in bezit is van een Keukenorgeldrumgestel: koken, orgel spelen en drummen tegelijk…een eitje natuurlijk! In deze fysieke voorstelling die het midden houdt tussen theater, circus en een rockconcert, draait het allemaal om het bakken van één pannenkoek. Een middag met rondvliegende ingrediënten en verse beukende muziek. Het Franse Les Frères Troubouch is een hilarische show vol zang, dans en acrobatiek. Maar geen nood, ze dragen hun helmen voor het geval de hemel op hun hoofd neervalt. En zoals iedere zondag is ook ‘KLEED’ er weer bij. Madame wil graag ‘in Frankrijk zijn’. Waar ze ook wordt neergepoot, ze brengt een lekker zomerbriesje met zich mee en u waant zich terstond op vakantie.

Lees het hele programma op www.zomerindemare.nl en kom ook op zondag 11 juni naar park de Rekerhout. Alle voorstellingen zijn gratis toegankelijk, tussen 13.00 uur en circa 17.00 uur. (Foto: Wim Lanser).

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl