Zaterdagmiddag heeft de politie een 48-jarige Heerhugowaarder in zijn woning aangehouden. Hij zou eerder deze week betrokken zijn geweest bij een geweldincident in een huis aan de Sint Rochusstraat in ’s-Hertogenbosch.

Donderdagmiddag rond 15.00 uur kreeg de politie een melding dat een 81-jarige man in het ziekenhuis was opgenomen met diverse zware verwondingen. De man werd eerder in zijn woning aan de Sint Rochusstraat gewond aangetroffen door een familielid. Het slachtoffer is aanspreekbaar maar blijft voorlopig nog in het ziekenhuis in verband met zijn ernstige verwondingen.

De politie startte een onderzoek, sprak met getuigen en in en rond het huis van de gewonde man werd technisch onderzoek verricht. Vrijdagochtend werd een 56-jarige man uit Den Helder als verdachte opgepakt en verhoord. Uit het onderzoek is vooralsnog echter niets gebleken dat wijst op betrokkenheid, hij is daarom aan het eind van zaterdagochtend in vrijheid gesteld.

Door rechercheonderzoek kwam ook een 48-jarige man uit Heerhugowaard naar voren als verdachte, hij werd zaterdagmiddag thuis opgepakt. De recherche gaat er van uit dat deze verdachte en het slachtoffer elkaar kennen en doet verder onderzoek naar wat er zich precies heeft afgespeeld.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl