Rond de Dag van de Architectuur, zondag 18 juni, organiseert het Architectuur Informatiecentrum Alkmaar (AIA) een tentoonstelling van bijzondere hedendaagse architectuur in Museum Broekerveiling te Langedijk. De expositie wordt op vrijdag 9 juni om 16.00 uur geopend door wethouder Jan Piet Beers en loopt tot zondag 9 juli.

De tentoonstelling toont de 20 belangrijkste ontwerpen die in de afgelopen 20 jaar in Langedijk zijn verwezenlijkt. Bezoekers kunnen in het museum en via noordhollandsdagblad.nl/alkmaar-eo tot 22 juni stemmen op het ‘mooiste gebouw van Langedijk’. Daarnaast is er een beoordeling van de twintig genomineerde panden door een vakjury. De nominaties zijn verzameld in een boekje dat vanaf 10 juni voor € 3,50 verkrijgbaar is de Broekerveiling en de plaatselijke boekhandels.

Op zaterdag 24 juni om 12.00 uur worden de prijswinnaars van de AIA Architectuurprijs 2017 bekendgemaakt. Aansluitend starten om 14.00 uur fietstochten met een gids langs de genomineerde gebouwen. Wie een boekje koopt kan deelnemen. De tentoonstelling blijft tot en met zondag 9 juli te bezichtigen.

De tentoonstelling is gratis toegankelijk. Meer informatie via aia-alkmaar.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl