Vanaf 24 juni breidt Alkmaar Sport haar gevarieerde aanbod aan zwemlessen uit met een cursus Zeemeermin zwemmen. Tijdens de cursus leren kinderen tot en met 11 jaar hoe een staart aan te trekken en dan als zeemeermin of zeemeerman behendig door het water te bewegen. Als de lessen met goed resultaat worden afgerond, krijgen de kinderen een diploma.

De cursus bestaat uit vier lessen van 45 minuten van zaterdag 24 juni tot en met zaterdag 15 juli. De eerste groep start om 13.15 uur. Bij voldoende animo start om 10.30 uur een tweede groep. De cursus wordt gegeven in het ondiepe én diepe gedeelte van het 50-meterbad van de Hoornse Vaart.

De lessen zijn toegankelijk voor kinderen met een A & B diploma. Ook kinderen van 10 jaar en ouder met alleen A zijn welkom. In verband met de maat van de beschikbare staarten is de maximum leeftijd 11 jaar. Kosten bedragen € 40 en met SportPas € 35. Alle materialen zijn aanwezig en gebruik is bij de prijs inbegrepen. Inschrijven kan bij de receptie van de Hoornse Vaart of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl