Deze zomer vindt van 21 tot en met 24 augustus een balletkamp plaats in de buurt van Alkmaar voor iedereen die van dansen houdt in de leeftijd van 8 t/m 18 jaar. Tijdens het balletkamp wordt er vier dagen gedanst in verschillende stijlen en zijn er leuke activiteiten.

Balletschool Attitude organiseert dit balletkamp voor de derde keer, speciaal voor de jeugd. Vier dagen lang dansen in verschillende stijlen, afgesloten met een eindpresentatie in Museum Kranenburgh in Bergen. Naast dansen zijn er leuke activiteiten die met ballet te maken hebben. De deelnemers overnachten in groepsaccommodatie Broekakkers in Egmond-Binnen. Extra bijzonder deze editie is  een uitje naar Carré in Amsterdam. Daar gaan de deelnemers naar het grootste Zwanenmeer van de wereld en krijgen ze een kijkje achter de schermen.

Aanmelden voor het balletkamp kan via www.balletschoolattitude.nl. De kosten voor het balletkamp zijn € 275,-. Dit is inclusief de lessen, overnachtingen, eten, drinken, vervoer van en naar de accommodatie en de bijzondere voorstelling in Carré. Om de lessen te kunnen volgen is enige danservaring is wel wenselijk.

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl