Streekstad Centraal

Politie, ambulance en brandweer zijn maandagmiddag op zoek geweest naar een 'slachtoffer' dat vanaf een volkomen andere plek de hulpdiensten had gebeld. rond kwart over drie kwam een melding binnen bij de alarmcentrale van een man die zei dat hij gevallen was en beklemd zat. Als plaats van het ongeval gaf hij het Vrerdonkenoord door aan de centrale.

Toen de hulpdiensen echter ter plaatse kwamen kon niemand het slachtoffer vinden waarna besloten werd de man, die nog steeds aan de lijn was, door te schakelen naar de brandweercommandant om zo achter zijn lokatie te komen. De man was uitermate warrig over zijn lokatie waardoor langzaam de indruk ontstond dat er 'iets' niet klopte.

Omdat men toch niet het risico wilde lopen dat er tóch iets aan de hand was werd de Verdonkenoord nogmaals afgelopen richting 'Bloemenschuit' omdat de man die vermeldde. Uiteindelijk kwam de aap uit de mouw en bleek het te gaan om een verwarde of onder invloed verkerende man die vanuit een medische of psychiatrische omgeving had gebeld. De hulpdiensten hebben ruim een uur gezocht.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl