Streekstad Centraal

Op woensdag 24 mei houdt GGZ Noord-Holland Noord tijdens de BiebStart ochtend in Bibliotheek Heerhugowaard de interessante workshop 'Praten met je baby'. Ouders en opvoeders leren hoe contact te leggen met hun baby’s tot 1 jaar oud.

Een jeugdverpleegkundige van de GGZ laat zien hoe baby's al kunnen 'praten' en wat ouders/opvoeders kunnen doen om daar gehoor aan te geven. Zo wordt het kijken naar je baby, die je natuurlijk meeneemt voor de workshop, nog leuker.

De workshop start om 10.00 uur in het atelier op de 4e verdieping van de bieb. Toegang is gratis maar aanmelden via ggdhn.nl/cursussen is noodzakelijk in verband met het beperkte aantal plekken.

Woensdagochtend is dé ochtend voor jonge kinderen tot vier jaar en hun (groot)ouders en verzorgers. Tijdens de BiebStart ochtenden van Bibliotheek Heerhugowaard is er volop gelegenheid om andere jonge ouders te ontmoeten. Regelmatig worden delen van de biebcollectie voor kinderen tot 4 jaar, zodat je beter weet wat er zoal te vinden is. Soms wordt een gastspreker uitgenodigd of wordt een thema behandeld. Toegang tot de BiebStart activiteiten is gratis.

Neem een kijkje op Facebook.com/BiebStart.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl