Streekstad Centraal
00:00
55
00:00

Is Alkmaar in de toekomst nog steeds Kaasstad? Hoe verdienen Alkmaarders dan hun geld? Waar zijn de inwoners over enkele tientallen jaren het meest trots op? Tot eind juni 2017 kan iedereen zijn of haar ideeën en toekomstvisie delen met trendwatcher Adjiedj Bakas via toekomstvanalkmaar.nl, waarna het boekje op vrijdag 24 november 2017 met de titel ‘Toekomst van Alkmaar’ gratis beschikbaar komt als E-book.

"Trendwatcher des Vaderlands" (NRC) Adjiedj Bakas (1963) beschrijft in zijn boeken hoe de samenleving, de economie en het leven van mensen gaan veranderen op basis van de trends die hij signaleert. Van zijn boeken werden meer dan 700.000 stuks verkocht, hij geeft 200 lezingen per jaar in binnen- en buitenland.

“Dromen en visies zijn altijd nodig om verder te komen en dit boekje gaat Alkmaar een kleurrijke bron aan inspiratie bieden. Voor de politiek, voor ondernemers en voor alle huidige en toekomstige Alkmaarders” aldus wethouder Economische Zaken Victor Kloos.  Afgelopen woensdag ging de wethouder ter voorbereiding al in gesprek met de heer Bakas (zie video).

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl